Side-by-side koelkasten met bioFresh vershoud zone en nishoogte 178 of 45 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een side-by-side koelkast met BioFresh vershoud zone

Indien u niet elke dag boodschappen wenst te doen, maar wel wil beschikken over vers fruit, groente, vlees en vis dan is de een side-by-side koelkast met BioFresh zone een interessante optie. In deze zone wordt door middel van een optimale luchtvochtigheidsregeling en/of temperatuur regeling een omstandigheid gecreëerd waarin deze producten veel langer bewaard kunnen blijven. Smaak, kwaliteit en kleur van het product blijft hierbij ook veel langer op kwaliteit.

Een side-by-side koelkast uitgevoerd met een nishoogte van 45 cm

Een 45 cm side-by-side koelkast is een laag model welke veelal in combinatie met een andere koelkast/vriezer geplaatst wordt. Deze side-by-side koelkast is leverbaar met sleepdeur of deur-op-deur montage systeem.

Een side-by-side koelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een side-by-side koelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm side-by-side koelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm side-by-side koelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm side-by-side koelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de side-by-side koelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de side-by-side koelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.