Electrolux side-by-side koelkasten met nishoogte 178 of 45 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een side-by-side koelkast van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux side-by-side koelkast is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.


Een side-by-side koelkast uitgevoerd met een nishoogte van 45 cm

Een 45 cm side-by-side koelkast is een laag model welke veelal in combinatie met een andere koelkast/vriezer geplaatst wordt. Deze side-by-side koelkast is leverbaar met sleepdeur of deur-op-deur montage systeem.

Een side-by-side koelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een side-by-side koelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm side-by-side koelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm side-by-side koelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm side-by-side koelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de side-by-side koelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de side-by-side koelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.