Schneider koelkasten zuiniger geworden

Het Italiaanse design merk Schneider heeft zijn retro jaren 50 koelkasten opnieuw verbeterd. Diverse modellen zijn zuiniger geworden en beschikken over een energieklasse A++ label. Daarmee is niet alleen het design uitermate fraai, maar voldoen de koelkasten ook aan de modernste specificaties.

De retro jaren '50 koelkasten vanSchneider beschikken nu ook over een energieklasse A++ label
De retro jaren '50 koelkasten van Schneider beschikken nu ook over een energieklasse A++ label


Tafelmodel retro jaren 50 koelkasten van Schneider

Schneider onderscheid zich - naast de scherpe prijsstelling - in diverse exclusieve modellen. Zo is de tafelmodel uitvoering een veel verkochte koelkast. Deze fraaie koelkast geeft eindelijk een beetje belevenis op het gebied van tafelmodel uitvoeringen. Waar deze veelal recht toe recht aan en bijna altijd in de kleur wit uitgevoerd waren, daar biedt Schneider een leuk design met afgeronde deuren welke leverbaar zijn in diverse kleuren.

De retro jaren 50 koelkasten van Schneider uitgevoerd in de tafelmodel afmetingen
De retro jaren 50 koelkasten van Schneider uitgevoerd in de tafelmodel afmetingen


Nieuwe kleur

Met de update van het assortiment is ook de kleur lime groen aan het programma toegevoegd. Zowel in het hoge model met vriesvak onder (DBF19060 serie), alwel in de serie met vriesvak boven (DTF15055 serie) en tafelmodel lijn (TL55) is deze kleur een fraaie toevoeging aan het reeds bestaande assortiment. Daarnaast zijn diverse wijn koelkasten verder verbeterd en geupdated.

1-28 of 30