De zwarte en oud-groene Schneider koelkast

In onze showroom in Bussum zijn afgelopen week twee nieuwe Schneider koelkasten binnen gekomen. Dit betreft het hoge model in de kleur matzwart en de tafelmodel uitvoering in de kleur oud-groen. Beide kasten hebben een specifieke kleur welke in werkelijkheid anders is dan de standaard afbeelding op de website doet vermoeden.

Twee Schneider koelkasten zijn te bekijken in de showroom in Bussum
Twee Schneider koelkasten zijn te bekijken in de showroom in Bussum


DBF19060B-8106

De koel/vriescombinaties van Schneider zijn allemaal uitgevoerd met een energieklasse A++ label. De buitenzijde heeft de kenmerkende retro jaren 50 stijl met afgeronde hoeken, bijpassende greep en weergave van het logo met chromen letters.

Op de standaard afbeelding van Schneider komt echter niet naar voren dat het zwarte model eigenlijk de kleur matzwart heeft. Dit is niet alleen een hele gave en moderne kleur, maar door de matte look oogt de koelkast ook veel strakker. Daarnaast heeft u geen spiegelweergave in de deur waardoor het totaalbeeld in de keuken rustiger blijft.

De matzwarte koelkasten heeft gave chromen grepen
De matzwarte koelkasten heeft gave chromen grepen


De binnenzijde heeft een eenvoudig maar praktisch interieur. Naast de glazen leggers heeft dit model een chromen flessenhouder, een ruime enkele groentelade en diverse vakken in de binnendeur.

Bovenin het koelgedeelte bevindt zich een ventilator welke zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur.

TL55G-8601

Deze tafelmodel koelkast is 87 cm. hoog en 55 cm. breed. De koelkast beschikt over een oud groene kleur en heeft eveneens de kenmerkende retro jaren ’50 vormgeving. Gaaf hierbij is de combinatie van het chroom van de greep met de kleur van de koelkast.

Gaaf is de combinatie van chroom met oud groen
Gaaf is de combinatie van chroom met oud groen


De binnenzijde is uitgevoerd met leggers van veiligheidsglas, twee groentelades en diverse transparante vakken van kunststof in de binnendeur. De koelkast heeft verder een energieklasse A+ label en is voorzien van een inhoud van 132 liter.

De kenmerkende afgeronde deuren
De kenmerkende afgeronde deuren

1-28 of 44


Schneider koelkasten - gerelateerde berichten:

Schneider koelkasten zuiniger geworden