Bauknecht, Etna of Hisense inbouw koelkast


19 artikel(en)

19 artikel(en)

Hisense inbouw koelkast, betaalbare kwaliteit met 5 jaar garantie

Ontdek het nieuwste merk in Nederland: Hisense. Fraai vormgegeven, scherp geprijsd en voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Een inbouw koelkast van Hisense is zuinig in verbruik en leverbaar in diverse uitvoeringen.


Een inbouw koelkast van ETNA

Een Etna inbouw koelkast is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna inbouw koelkast positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna inbouw koelkast een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.


Een Bauknecht inbouw koelkast is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht inbouw koelkast komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht inbouw koelkast combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.