Kuppersbusch inbouw koelkasten met nishoogte 140 cm


2 artikel(en)

Een inbouw koelkast van Kuppersbusch

Het Duitse merk Kuppersbusch is een gerenommeerde merk op het gebied van keuken inbouw apparatuur. Het merk positioneert zich aan de bovenkant van het middensegment en biedt door een uitsprekende vormgeving een fraaie toevoeging voor uw keuken. Een Kuppersbusch inbouw koelkast is daarnaast ook nog zuinig in gebruik en gemakkelijk te bedienen. Kortom: met een Kuppersbusch inbouw koelkast heeft u een echte toevoeging voor uw keuken.


Een inbouw koelkast uitgevoerd met een nishoogte van 140 cm

Een 140 cm inbouw koelkast is een niet veel voorkomende maat in de Nederlandse keuken, echter biedt deze afmeting wel veel ruimte. De inbouw koelkast is leverbaar in een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel weer vast op de inbouw koelkast geschroefd wordt, maar ook in een model met sleepdeur bevestiging. Uw keukenkast met eigen scharnieren wordt van via geleiders aan de deur van de inbouw koelkast gemonteerd.

Een side-by-side opstelling in nishoogte 140 cm

Indien u op zoek bent naar praktische en ruime inhoud dan is een side-by-side opstelling van een koelkast en aparte vriezer - beide uitgevoerd in nishoogte 140 cm - een interessante optie. Deze set kan op ergonomische hoogte in de keuken verwerkt worden, door bijvoorbeeld een aan beide zijde een lade onder de koelkast en vriezer te plannen. Hierdoor kunt u de side-by-side set op ooghoogte openen en hoeft u niet te bukken om iets uit de koelkast of vriezer te halen.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1748 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5