Inbouwkoelkast met nishoogte 140 of 178 cm


1-28 of 131

1-28 of 131

Een inbouwkoelkast uitgevoerd met een nishoogte van 140 cm

Een 140 cm inbouwkoelkast is een niet veel voorkomende maat in de Nederlandse keuken, echter biedt deze afmeting wel veel ruimte. De inbouwkoelkast is leverbaar in een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel weer vast op de inbouwkoelkast geschroefd wordt, maar ook in een model met sleepdeur bevestiging. Uw keukenkast met eigen scharnieren wordt van via geleiders aan de deur van de inbouwkoelkast gemonteerd.

Een side-by-side opstelling in nishoogte 140 cm

Indien u op zoek bent naar praktische en ruime inhoud dan is een side-by-side opstelling van een koelkast en aparte vriezer - beide uitgevoerd in nishoogte 140 cm - een interessante optie. Deze set kan op ergonomische hoogte in de keuken verwerkt worden, door bijvoorbeeld een aan beide zijde een lade onder de koelkast en vriezer te plannen. Hierdoor kunt u de side-by-side set op ooghoogte openen en hoeft u niet te bukken om iets uit de koelkast of vriezer te halen.

Een inbouwkoelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een inbouwkoelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm inbouwkoelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm inbouwkoelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm inbouwkoelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de inbouwkoelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de inbouwkoelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5