Liebherr koelkast

Liebherr koelkast

1-18 of 281

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

1-18 of 281

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Top kwaliteit koelkast van Liebherr

De specialist op koelen en vriezen biedt met de Liebherr koelkast een zeer degelijk en zuinig apparaat. De Liebherr koelkast onderscheid zich met optimale koel prestaties en een fraai en degelijk interieur. Met enkele eigen ontwikkelingen is Liebherr voorloper op koelen en vriezer, wat ook in de Liebherr koelkast tot uitting komt. Daarnaast maakt het brede assortiment met een groot aanbod in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen dat er voor bijna iedereen een Liebherr koelkast naar wens leverbaar is.


Nummer 1 op het gebied van koelen en vriezen

Liebherr is de specialist op het gebied van koelen en vriezen. Naast een zeer breed en uitgekiend assortiment op zowel vrijstaande alsinbouw koelkasten zijn zij ook op het gebied van ontwikkeling bepalend. Technieken als SmartFrost bij vriezers, de SoftClose deursluiting bij een aantal inbouw en vrijstaande koelkasten, de BioFersh zone voor langer bewaren van groente en fruit zijn door Liebherr ontwikkeld. Met een Liebherr koelkast / vriezer bent u dan ook verzekerd van de allernieuwste techniek.

Assortiment

Het assortiment van Liebherr koelkasten is zeer breed en biedt eigenlijk voor iedere wens een invulling. In wit, zwart, vingervlek vrij roestvrijstaal of met glasdeuren: Liebherr heeft het. In diverse hoogte en breedte maten kunt u zowel de vrijstaande als inbouw koelkasten krijgen. Kortom: kwaliteit en assortiment voor een interessante prijs.