Amerikaanse koelkasten met rechte hoeken en topklasse V-serie


16 artikel(en)

16 artikel(en)

Strakke Amerikaanse koelkast met rechte hoeken

Moderne keukens zijn veelal voorzien van strakke belijning. Een bijpassende koelkast welke overeen komt met dit totaalplaatje is dan ook zeker gewenst. Bij de Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric is dit in te vullen door te kiezen voor een bekleding met rechte hoeken. In combinatie met de vlakke deuren wordt hierdoor het strakke design van de keuken doorgetrokken in de koelkast. Mede doordat deze koelkast een groot vlak in de keuken is (een Amerikaan is immers 91 centimeter breed) zorgt dit voor rust en samenhang in uw keuken.

Topklasse Amerikaanse koelkasten: de V-serie

De V-serie is de meest exclusieve serie van ioMabe welke voorzien is van extra opties ten opzichte van de K-serie. De V-serie bestaat uit een reeks toestellen in het roestvrijstaal, maar ook in in 4 standaard kleuren (zwart, wit, rood en creme) of optioneel in een RAL kleur naar keuze. Daarnaast is er nog een reeks met decorlijsten welke verkrijgbaar zijn met spiegelglas, zwart glas, wit glas of inschuif van gepersonaliseerde panelen.

De binnenzijde van het koelgedeelte

Bij het openen van de rechter deur van de Amerikaanse koelkast valt allereerst de heldere LED verlichting op. Op heel veel plekken op verschillende hoogtes zijn spots geplaatst welke zorgen voor een prettig werkbaar overzicht. Bovenin het koelgedeelte bevindt zich verder een intern waterfilter, een luchtsluis welke zorgt voor optimale verdeling van de koude lucht door het koelgedeelte en praktische morsvrije glazen draagplateaus welke in hoogte versteld kunnen worden. De binnendeur is uitgevoerd met ClearLook deurvakken en heeft een handig zuivelcompartiment aan de bovenzijde.

Het koelgedeelte beschikt verder over een delicatessenlade (aangepaste temperatuur om uw kaas en vleeswaren langer vers te houden) en een groente en fruitlade (met regelbare luchtvochtigheid). De onderste lade is een CustomCool zone geschikt voor snel terugkoelen, hygienisch ontdooien of voor het langer bewaren van vlees en vis (instelbare temperatuur van 0, 2 of 6 graden).Vriesgedeelte link

De linker deur geeft toegang tot het vriesgedeelte. Deze is volledig No-Frost en hoeft zodoende niet meer handmatig ontdooit te worden. Bovenin het vriesgedeelte is de ijsmachine met SweetSpot geplaatst. Bij de SweetSpot kunt u ijs bewaren op een temperatuur van -12 graden waardoor deze direct schepbaar is. Het vriesgedeelte is verder voorzien van uitschuifbare manden en rekken en heeft eveneens overzichtelijke LED verlichting.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1729 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5