Amerikaanse koelkast met bekleed front of rechte hoeken


23 artikel(en)

23 artikel(en)

Strakke Amerikaanse koelkast met rechte hoeken

Moderne keukens zijn veelal voorzien van strakke belijning. Een bijpassende koelkast welke overeen komt met dit totaalplaatje is dan ook zeker gewenst. Bij de Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric is dit in te vullen door te kiezen voor een bekleding met rechte hoeken. In combinatie met de vlakke deuren wordt hierdoor het strakke design van de keuken doorgetrokken in de koelkast. Mede doordat deze koelkast een groot vlak in de keuken is (een Amerikaan is immers 91 centimeter breed) zorgt dit voor rust en samenhang in uw keuken.

Amerikaanse koelkast met bekleed front (deuren)

Indien uw voorkeur uitgaat naar een 'beklede Amerikaanse koelkast' dan heeft u de mogelijkheid voor een volledige rondom uitvoering en een uitvoering met alleen bekleed front. Bij deze laatste optie worden alleen de deuren (vaak doorlopend tot bovenkant scharnier) en eventueel een plint bekleed, maar blijven de zijkanten onbekleed. Dit is natuurlijk prijstechnisch voordeliger, maar zorgt er ook voor dat de body van de kast minder breed is. Bij het plaatsen van een Amerikaanse koelkast in een bestaande nis kunnen die paar millimeter net het verschil maken.

Amerikaanse koelkast met een aparte top / dakAmerikaanse koelkast met een aparte top / dak


Inbouw Amerikaanse koelkast

Verschillende uitvoeringenKlanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5