Amerikaanse koelkast met lED verlichting of minibar


6 artikel(en)

6 artikel(en)

Amerikaanse koelkast met minibar

Praktisch is de minibar welke in een aantal Amerikaanse koelkasten beschikbaar is. Deze extra bar bevindt zich in de deur van het koelgedeelte en biedt een aantal handige voordelen:

Besparing van energie

Allereerst hoeft de koeldeur niet elke keer helemaal geopend te worden voor het pakken van een fles frisdrank of iets anders. Uw meest gebruikte producten kunt u in het schap achter de minibar zetten en zijn daardoor snel en energiezuinig te pakken.

Amerikaanse koelkast met minibarAmerikaanse koelkast met minibar


De minibar als wegzetvlak

Doordat de minibar in geopende toestand horizontaal blijft staan ontstaat er een soort 'tafeltje'. Juist indien uw koelkast helemaal vrij van de keuken staat is deze geopende minibar handig bij het tappen van water of ijs. Uw glazen kunt u vullen met de gewenste drank uit het schap en vervolgens voorzien van ijs. Voor het steeds pakken van een nieuw glas of fles is de minibar geschikt om de andere glazen op weg te zetten.

Amerikaanse koelkasten met LED verlichting

Ondanks het belang wat tegenwoordig aan het design van een koelkast gegeven wordt, blijft de basis toch de functionaliteit. Een goede en heldere verlichting is daarbij van zeer groot belang. De Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric bieden zuinige en heldere LED verlichting.

Amerikaanse koelkast met LED verlichtingAmerikaanse koelkast met LED verlichting


Topklasse V-serie heeft LED verlichting op meerdere niveaus

Vooral bij de top serie ervaart u bij het openen de koelkast een zee aan licht. Door meerdere LED spots op verschillende hoogtes in zowel koel als vriesgedeelte te plaatsen heeft u direct een overzichtelijke indeling bij het openen van de deur.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1743 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5