Amerikaanse koelkast met aparte top of minibar


1 artikel(en)

Amerikaanse koelkast met minibar

Praktisch is de minibar welke in een aantal Amerikaanse koelkasten beschikbaar is. Deze extra bar bevindt zich in de deur van het koelgedeelte en biedt een aantal handige voordelen:

Besparing van energie

Allereerst hoeft de koeldeur niet elke keer helemaal geopend te worden voor het pakken van een fles frisdrank of iets anders. Uw meest gebruikte producten kunt u in het schap achter de minibar zetten en zijn daardoor snel en energiezuinig te pakken.

Amerikaanse koelkast met minibarAmerikaanse koelkast met minibar


De minibar als wegzetvlak

Doordat de minibar in geopende toestand horizontaal blijft staan ontstaat er een soort 'tafeltje'. Juist indien uw koelkast helemaal vrij van de keuken staat is deze geopende minibar handig bij het tappen van water of ijs. Uw glazen kunt u vullen met de gewenste drank uit het schap en vervolgens voorzien van ijs. Voor het steeds pakken van een nieuw glas of fles is de minibar geschikt om de andere glazen op weg te zetten.

Amerikaanse koelkast met aparte top (dak)

Het design en de daarbij behorende afwerking van een Amerikaanse koelkast is een belangrijk aandachtspunt bij aanschaf. Omdat echte Amerikaanse koelkasten uitgevoerd zijn mte top scharnieren (zodat de deuren verder open kunnen draaien) en dit visueel niet heel aantrekkelijk is bieden General Electric en ioMabe Amerikaanse koelkasten de mogelijkheid van een front met doorlopende scharnieren of een aparte top (dak). Bij deze laatste optie wordt over het gehele oppervlakte een top op de Amerikaan gemonteerd zodat de scharnieren daarin weggewerkt kunnen worden.

Amerikaanse koelkast met een aparte top / dakAmerikaanse koelkast met een aparte top / dak


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1743 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5