Amerikaanse koelkasten met bioFresh vershoud zone en nishoogte 178 of 45 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een amerikaanse koelkast met BioFresh vershoud zone

Indien u niet elke dag boodschappen wenst te doen, maar wel wil beschikken over vers fruit, groente, vlees en vis dan is de een amerikaanse koelkast met BioFresh zone een interessante optie. In deze zone wordt door middel van een optimale luchtvochtigheidsregeling en/of temperatuur regeling een omstandigheid gecreëerd waarin deze producten veel langer bewaard kunnen blijven. Smaak, kwaliteit en kleur van het product blijft hierbij ook veel langer op kwaliteit.

Een amerikaanse koelkast uitgevoerd met een nishoogte van 45 cm

Een 45 cm amerikaanse koelkast is een laag model welke veelal in combinatie met een andere koelkast/vriezer geplaatst wordt. Deze amerikaanse koelkast is leverbaar met sleepdeur of deur-op-deur montage systeem.

Een amerikaanse koelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een amerikaanse koelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm amerikaanse koelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm amerikaanse koelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm amerikaanse koelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de amerikaanse koelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de amerikaanse koelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.