Amerikaanse koelkast met iJsdispenser of rechte hoeken


1-28 of 45

1-28 of 45

Amerikaanse koelkast met ijsdispenser

Eén van de belangrijkste voordelen van een Amerikaanse koelkast is de continue voorraad aan ijsblokjes. Na het aansluiten van de Amerikaanse koelkast op een vast waterpunt zal de bak van de icemaker altijd tot een bepaald niveau met ijs gevuld worden. Tapt u - via de ijsdispenser aan de voorzijde van het vriesgedeelte - 10 blokjes ijs, dan zal de icemaker opnieuw opdracht geven om het ontbrekende ijs aan te maken.

De ijsdispenser gevestigd in de vriesdeurDe ijsdispenser gevestigd in de vriesdeur


Vaste wateraansluiting voor ijsblokjes

Alle Amerikaanse koelkasten met een icemaker dienen te worden aangesloten op een vaste wateraansluiting. Hiervoor wordt een dunne slang met benodigde koppelingen meegeleverd. Deze slang heeft een standaard lengte van ongeveer 3 meter, maar er zijn ook langere slangen leverbaar. Daardoor is het mogelijk om het waterpunt op een andere locatie te hebben en toch de Amerikaanse koelkast aan te kunnen sluiten. Wees hierbij creatief: een slang kan via de plint door de keuken, maar kan ook doorgeboord worden naar de kelder of naar een andere ruimte in het huis waar wel water is.

De icemaker aan de binnenzijde van het vriesgedeelte van een Amerikaanse koelkastDe icemaker aan de binnenzijde van het vriesgedeelte van een Amerikaanse koelkast


Waterfilter

Voor het verkrijgen van een optimale kwaliteit van het ijs wordt het water via een waterfilter gezuiverd. Hierdoor wordt chloor (smaak & geur) / kwik / benzeen / toxapheen / carbofuraan / P-Dichlorobenzeen / alachloor / lindaan / spore / asbest / atrazine / bezinksel / troebelheid / lood aanzienlijk verminderd, waardoor smaak en kwaliteit van ijsblokjes en tapwater verbeterd wordt.

Strakke Amerikaanse koelkast met rechte hoeken

Moderne keukens zijn veelal voorzien van strakke belijning. Een bijpassende koelkast welke overeen komt met dit totaalplaatje is dan ook zeker gewenst. Bij de Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric is dit in te vullen door te kiezen voor een bekleding met rechte hoeken. In combinatie met de vlakke deuren wordt hierdoor het strakke design van de keuken doorgetrokken in de koelkast. Mede doordat deze koelkast een groot vlak in de keuken is (een Amerikaan is immers 91 centimeter breed) zorgt dit voor rust en samenhang in uw keuken.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5