Alluxe koelkasten en vriezers

Na de introductie van wassen en drogen heeft het merk Alluxe nu ook koelen en vriezer aan het assortiment toegevoegd. Gekozen is voor een selecte lijn van de meest verkochte modellen waarbij heel gericht gekeken is naar de wensen van de markt. Naast een praktisch interieur en een laag energieverbruik beschikken de modellen over specifieke voordelen. Zo is vrieskast volledig No-Frost en zijn alle inbouw modellen uitgevoerd met deur-op-deur montage systeem.

Alluxe koelkasten en vriezers


Luxe uitstraling

Betaalbare kwaliteit is ook het kenmerk van de Alluxe modellen in het koelen & vriezen-segment. Daaraan voegen wij een luxe uitstraling toe. Met veel opvallende details in het interieur en exterieur. De deurvakken zijn bijvoorbeeld voorzien van grijs plexiglas en een chique rvs-strip. Fraai is ook de Led-verlichting waarmee het interieur is uitgerust.

Handig en functioneel

Koelkasten zijn onmisbaar in het huishouden. Functionaliteit staat daarom voorop bij de Alluxe koelkasten. Handig zijn de handgrepen waarmee u de lades in de koelkast eenvoudig uittrekt. Ook prettig: het speciale rek waarin u flessen horizontaal kunt plaatsen. Niet alleen handig, maar het levert ook extra veel ruimte op. De indeling van Alluxe draagt daar verder aan bij.

No-frost

De vrijstaande vrieskast is een no-frost model. Dit betekent dat u geen last heeft van overmatige ijsvorming. Ook vriezen de verschillende producten niet aan elkaar vast. Regelmatig ontdooien is daarom niet nodig!

Deur-op-deur

De inbouwmodellen hebben een deur-op-deur constructie. Keukenbouwers adviseren deze constructie omdat die garant staat voor een solide bevestiging van de deur.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.