Inventum IKK0881S koelkast inbouw nis ± 88 cm, sleepdeur

5/5  (1 ingevulde reviews)

Belangrijke kenmerken

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 545 mm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Prima koelkast, geluid valt mee en goed te monteren. Netjes op tijd geleverd. Als ik een minpunt moet noemen dan is de groentelade iets minder diep dan bij mijn vorige koelkast. Een bloemkool (...)

MB

Bekijk reviews

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKK0881S is een inbouw koeler van 88 cm. hoog uitgevoerd met een zuinig energieklasse E label. Deze inbouw koelkast heeft een inhoud van 136 liter en is uitgevoerd met sleepdeur geleider systeem.

Montage
Bij dit bevestigingssysteem wordt uw huidige keukenkastdeur via een geleider aan de deur van de koelkast geplaatst. Bij het openen en sluiten van de koelkasten slepen deze beide deuren langs elkaar heen. Standaard is de IKK0881S rechtsdraaiend, maar desgewenst kunt u de draairichting van de deur ombouwen naar linksdraaiend.

Praktsich interieur
De binnenzijde van de Inventum IKK0881S is uitgevoerd met 4 glazen draagplateaus welke in hoogte versteld kunnen worden, 3 vakken in de binnendeur en 2 groentelades onderin het koelgedeelte. De verlichting en de bediening van de koelkast zijn op de rechter binnenwand geplaatst.

Info van fabrikant

Inventum IKK0881S inbouw koelkast

Algemene informatie koeler:
- Energieklasse: E
- Totale netto inhoud: 134 liter
- Aantal draagplateaus: 4
- Aantal transparante groentelades: 1
- Deurvakken: 2
- Flessenvakken: 1
- Eierrekjes: 2
- Binnenverlichting: ja, LED
- Ontdooisysteem koelgedeelte: automatisch
- Draairichting deur omkeerbaar: ja

Technische gegevens koeler:
- Kleur: wit
- Afmetingen (hxbxd): 875 x 540 x 545 mm
- Klimaatklasse: N
- Aansluitwaarde: 95 watt
- Energieverbruik per jaar: 93 kWh
- Montage: sleepdeur
- Geluidsniveau: 39 dB(A)

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 545 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
875-895 x 560-570 x 550 mm.
EAN
8712876160161
Merk
Inventum
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
136,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 88 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM koelkast inbouw IKK0881S ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Prima koelkast

Prima koelkast, geluid valt mee en goed te monteren. Netjes op tijd geleverd. Als ik een minpunt moet noemen dan is de groentelade iets minder diep dan bij mijn vorige koelkast. Een bloemkool past nu makkelijker op een verstelbare plank dan in de lade.

Beoordeeld door op 14 maart 2022

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag