Onze webshop is open, de winkel gesloten. Wij bezorgen en installeren gewoon bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie. Bel 035 69 18 115, mail of chat bij vragen.

Voordeel van AEG was/droogcombinatie met DualSense

Voordeel van AEG was/droogcombinatie met DualSense
Het grote voordeel van een was/droogcombinatie is natuurlijk dat hij minder ruimte inneemt dan twee aparte apparaten. De nieuwe AEG was/droogcombinaties met DualSense hebben zelfs nog meer voordelen. Dankzij de geavanceerde DualSense™ technologie worden de trommelsnelheid en - draairichting aangepast op het materiaal van de kledingstukken waardoor ze er langer als nieuw blijven uitzien.

Want omdat ze voorzichtig met het wasgoed omgaan, is met de hand wassen en platliggend drogen ook niet meer nodig. Zelfs handwasbare wol kan met een gerust hart worden gewassen en gedroogd dankzij het Woolmark Blue certificaat.

 
's Wereld zuinigste was/droogcombinatie

Non stop wassen en drogen

Toppunt van gemak is natuurlijk het non-stop wassen en drogen en ook daar draaien deze was/droogcombinaties hun hand niet voor om. Tot 6 kilogram wasgoed, een gemiddelde was in elk huishouden – kan non-stop worden gewassen en gedroogd. Een hoeveelheid was van maximaal 1 kilogram is zelfs binnen een uur klaar.

's Wereld zuinigste was/droogcombinatie

De Aeg L99696HWD is ’s werelds meest efficiënte was/droogcombinatie. Dankzij de warmtepomptechnologie valt dit model in energieefficiëntieklasse A-40% en bespaar je dus 40% energie ten opzichte van vergelijkbare modellen met een A-label.
 


Brochure AEG was/droogcombinaties met DualSense

Download de brochure van de AEG was/droogcombinaties met DualSense voor uitgebreide informatie en een overzicht van de specificaties van de producten.


Ontdek de voordelen van AEG was/droogcombinaties met DualSense


Bron: AEG Nederland

1-16 of 18


Bekijk ook eens:

Uitleg van de nieuwe serie was/droogcombinaties van AEG
Welke AEG serie was/droogcombinaties beschikt over welke technieken
Welke serie was/droogcombinaties van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvoudige overzicht en zie direct welke wasdroogcombi het beste bij u past !...

Welke serie was/droogcombinaties van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk ...
(lees verder)
Trustpilot