Smeg keukenmachine in retro jaren 50 vormgeving

Ontdek de Smeg keukenmachine uitgevoerd in het gave retro jaren 50 design. Deze SMF01 keukenmachine is leverbaar in de zeven kenmerkende kleuren creme, rood, blauw, roze, zwart, chroom en groen. De Smeg keukenmachine is verderuitgevoerd met een roestvrijstalen mengkom met een inhoud van 4,8 liter.


Ontdek de Smeg keukenmachines in retro jaren 50 design


Specificaties

Het apparaat is verder voorzien van een variabele snelheidsregeling (met 10 stappen en een soft start functie) en heeft anti-slipvoetjes voor een stabiele plaatsing op de ondergrond. Standaard wordt een roestvrijstalen garde, een aluminium platte kloppen, een aluminium deeghaak, een spatel en een aparte plastic kom bij de Smeg keukenmachine meegeleverd. Naast de standaard meegeleverde accessoires zijn er desgewenst ook de volgende onderdelen los bij te bestellen: pasta set, spaghetti snijder, pasta drukvorm, vleesmolen, ravioli maker en een rotor groentesnijder en rasper.

Volledige serie klein huishoudelijke apparaten

De Smeg keukenmachine maakt onderdeel van een complete serie Smeg huishoudelijke apparaten welke allemaal uitgevoerd zijn in het retro jaren 50 design: broodrooster, waterkoker en blender.

7 artikel(en)