Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie
gutmann logo

Gutmann afzuigkap specialist

Gutmann is de specialist op het gebied van afzuiging. Een goede afzuigkap zorgt ervoor dat de kookdampen een kookluchtjes goed worden afgevoerd en draagt bij aan een goed leefklimaat, ook in de keuken. Van het eerste ontwerp tot de afgewerkte kap belichamen Gutmann producten de perfectie en de passie van een modern levensgevoel. Met een breed assortiment afzuigkappen welke geheel naar wens aangepast kunnen worden biedt Gutmann voor elke situatie een passende oplossing. Zo onderscheid Gutmann zich met maatwerk oplossingen. Op basis van uw keuken en uw persoonlijke situatie kan een fraaie hoogwaardige maatoplossing ingevuld worden.

Gutmann inductie kookplaten met afzuiging

Nieuw in het assortiment zijn de fraaie en hoogwaardige inbouw inductie kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Daarmee combineert Gutmann haar kennis op het gebied van afzuigen in een totaal oplossing. Daarbij gaat Gutmann verder dan andere fabrikanten door keer op keer met de nieuwste innovaties te komen. Zo biedt Gutmann met de Nivel de eerste kookveldafzuiging met 5 inductie zones aan en staan er voor 2020 / 2021 ook weer diverse noviteiten aan te komen.

Gutmann producten:

Contactgegevens Gutmann Nederland :

Bezoekadres showroom:
Sasweg 11
8281 BR Genemuiden

Adresgegevens:
Postbus 137
8280 AC  Genemuiden

Contactgegevens:
T: (038) 38 54 026
W: http://www.gutmann-exklusiv.de/nl/

Service dienst:
T: (038) 38 61 840


Producten onder de aandacht

Gutmann kent een zeer brede serie apparaten waaronder ook veel maatwerk. Als echte specialist op het gebied van lucht techniek biedt Gutmann naast wand- en eiland model afzuigkappen ook diverse plafondunits, vlakscherm en inbouw afzuigkappen. Sinds enkele jaren heeft Gutmann daar de kookveldafzuiging aan toegevoegd. Een inductie kookplaat voorzien van geïntegreerde afzuiging waarbij de kooklucht veelal via een recirculatie oplossing wordt verwerkt.


Onderstaand een korte toelichting van de meest verkochte Gutmann series:

Afzuigkappen
Palma, wandkap en eiland modellen in diverse afmetingen. Vermogen 950 m3/uur.
- Campo , wand- of eilandkap, iets hoger segment dan de Palma
- Llano, inbouwunit voor in schouwen of keukenkastje
- Claro, plafondunit met interne motor, slechts 17 cm hoog !
- Campo, plafondunit, ook goed toe te passen i.c.m. externe motor ( maatwerk)

Kookveld afzuiging
- Fonda, kookveldafzuiging met 4 zones, 8 cm dik
- Nivel, kookveldafzuiging met 5 zones, uniek in de markt door 5 inductie zones