Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie
floww logo

Floww kokend water kranen

Floww biedt het antwoord op de Quooker kokend water kraan gebracht: een 3-in-1 keuken kraan waarbij u zowel kokend, koud alswel warm water kunt tappen. In de boiler welke in het keukenkastje of onder de plint geplaatst dient te worden zit een standaard hoeveelheid kokend water. Deze kunt u door middel van de rechter knop (kinderbeveiliging dus eerst indrukken en dan draaien) eenvoudig tappen. De linker hendel is voor de keuken mengkraan. Hier kunt u zowel koud als warm water mee tappen. Normaliter komt het warme water vanaf de CV installatie en kan het - afhankelijk van de plaats van de ketel - wel enige tijd duren voordat u warm water heeft.

Floww producten:

Contactgegevens Floww :

Contactgegevens:
Rijskweg-Zuid 16
5391 LN NULAND
T: (073) 3030 480

W: https://floww.com

Service dienst:
T: (073) 3030 480
E: info@floww.com


3-in-1 / 4-in-1 kraan dankzij de mengset

Met de Floww kokend water kraan gecombineerd met de mengset kunt u dit probleem echter eenvoudig op lossen. De eerste tijd dat de cv ketel nog geen warm water levert wordt kokend water uit de boiler gecombineerd met koud water en zodoende op de juiste temperatuur gebracht. U heeft dan direct de beschikking over warm water. Op het moment dat de CV ketel de warm water aanvoer bij de keukenkraan gebracht heeft zal deze de functie overnemen van de boiler en kunt u continu warm water tappen.

Ontdek de Floww kokend water kraan in 2 minuten

Onlangs heeft de oud-directeur van Floww een interview gegeven voor het RTL4 programma 'WoonTips'. In dit fragment wordt in 120 seconden uitgelegd wat Floww inhoud, waarom deze kokend water kraan uniek is en wat u in de toekomst van Floww mag verwachten.


Interview van Floww voor RTL4 programma 'Woontips'


Brochure Floww kokend water kranen

Het complete assortiment vindt u in de Floww brochure welke u kunt downloaden in pdf formaat. Daarin vindt u - naast de kokend water kranen - ook de bijpassende accessoires.