Hoe gaan wij om met de nieuwe maatregelen?

Gezondheid staat voorop, maar wij blijven u van dienst zijn. (Update 14-12-2020)

Winkel gesloten, maar webshop gewoon open

Helaas is onze winkel tot nader order gesloten. Wel zijn wij volop telefonisch (tel: 035 69 18 115), via de chat en per e-mail (info@deschouwwitgoed.nl) bereikbaar.

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij bezorgen de apparatuur - zoals u van ons gewend bent - keurig binnen bij u thuis. Voor uitleg, hulp bij uw keuze, advies of welke vraag dan ook staan wij voor u klaar. U kunt ons telefonisch, per mail en via de chat voor u klaar. Ook video bellen behoort tot de mogelijkheden. (via whatsapp video op tel. nummer 035 69 18115) of via Google Meet (stuur ons een mail of chat met ons en wij sturen u een google meet link).

Bezorging & installatie

Onze bezorgers / installatie monteurs komen gewoon - zoals u al jaren van ons gewend bent - bij u thuis voor bezorging (ook binnen), plaatsing en desgewenst het inbouwen van uw apparatuur. Of dit nu op de begane grond is of op verdieping. Voor hun en uw gezondheid vragen wij u om gepaste afstand te houden (min. 1,5 meter) en onze monteurs de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen.

Service & reparatie

Ook in deze tijd kunt u niet zonder wasmachine, koelkast, kookplaat e.d. Daarom kunt u gewoon een beroep op onze blijven doen voor reparatie. Onze monteur schudt geen handen en draagt een mondkapje. Wij verzoeken u vriendelijk om gepaste afstand van onze monteurs te houden zodat zij verantwoord hun werk kunnen doen.

Voor de veiligheid van onze medewerkers kunnen zij de beslissing nemen om direct te vertrekken van de locatie, als de maatregelen vanuit het RIVM door de klant niet worden nageleefd.


We danken u voor uw begrip en medewerking en wensen u goede gezondheid.