Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Ontdek het exclusieve Smeg DS9GMX fornuis

Artikel geplaatst op: 16-12-2015 | update datum: 05-03-2017
Een fornuis dient in eerste instantie praktisch en functioneel te zijn. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. De exclusieve #Smeg #DS9GMX is de ultieme combinatie van beide. Een strak 90 cm breed fornuis uitgevoerd met 6 branders en voorzien van een snelle multifunctionele oven.

Fornuis in beeld - Gave video Smeg DS9GMX
Fornuis in beeld - Gave video Smeg DS9GMX


In het voortraject is zo goed mogelijk in kaart gebracht wat de belangrijkste wensen aan een goed fornuis zijn, welke prijsklasse gewenst is en waar het design aan moest voldoen. Met de ontwikkeling van de DS9GMX als resultaat. Een fornuis waar we persoonlijk zeer trots op zijn.


Ervaar het unieke design van de Smeg DS9GMX


Naast de strakke vormgeving van de DS9GMX voldoet dit fornuis ook aan alle moderne specificaties. Met zeer veel ruimte voor pannen door optimaal gebruik te maken van de ruimte op de bovenzijde. Met een sterke wokbrander van maar liefst 4,2 kW, welke eveneens als normale brander gebruikt kan worden. En omdat deze wokbrander linksvoor geplaatst is, houdt u - ook bij een hele grote wok - altijd ruimte over om rijst e.d. aan de rechter zijde te bereiden.

Met een zuinige oven welke voorzien is van een inhoud van 109 liter. Maar welke ondanks de grote ruimte in slechts 10 minuten op 180 graden voorverwarmd kan worden. En welke beschikt over hetelucht, grill en diverse combinatie functies.

Of wat te denken van de praktische opbergruimte onder de oven. Het feit dat het fornuis eenvoudig op de gewenste hoogte gesteld kan worden. En het feit dat dit fornuis strak tussen keukenkasten geplaatst mag worden?

Kortom niet alleen een fraai fornuis, maar ook een zeer praktisch fornuis.

Bekijk de unieke specs in de video

Een strak design dient op een zo'n goed mogelijke wijze in beeld gebracht te worden. Naast de ontwikkeling van diverse foto's zijn er ook twee video's ontwikkeld. Met deze video's krijgt u een beter beeld van het design en de unieke specificaties van dit Smeg fornuis. Natuurlijk nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Bussum om de Smeg DS9GMX ook in werkelijkheid te komen bekijken.


Video met specificaties van het Smeg DS9GMX fornuis

1 artikel(en)


Smeg fornuizen - gerelateerde berichten:

Nieuwe Smeg Opera fornuizen: elegant en strakBetaalbaar Smeg inductie fornuis CG90IX9-1Koop het Smeg fornuis welke het beste bij u pastPortofino fornuizen van Smeg brengen kleur in uw keukenOntdek de Smeg C9GMXNLK9, C9GMANLK9 en C9GMNNLK9 fornuizenSmeg vernieuwd SNL-serie fornuizen