SMEG introduceert semi-professioneel fornuis: B91GMXNL

Naast een nieuwe Tradizionale serie introduceert SMEG nu ook een semi professional lijn. Het eerste fornuis uit deze serie is de B91GMXNL. Een 90 cm. breed fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van doorlopende zijwanden en grote zwarte knoppen.

SMEG introduceert een geheel nieuwe semi-professionele serie fornuizen.
SMEG introduceert een geheel nieuwe semi-professionele serie fornuizen.


Design

Het design van de B91GMXNL wordt gekenmerkt door de semi professionele look. De doorlopende wanden aan beide zijkanten, de grote zwarte knoppen en de zware gietijzeren pandragers accentueren deze look.

Specficaties

Dit roestvrijstalen Smeg fornuis is uitgevoerd in een breedtemaat van 90 cm en is voorzien van vijf branders. De wokbrander bevindt zich in het midden en heeft een vermogen van 4,0 kW.

Het nieuwe Smeg B91GMXNL semi-professionele fornuis
Het nieuwe Smeg B91GMXNL semi-professionele fornuis


Onder het kookgedeelte bevindt zich een ruime oven met een inhoud van 103 liter welke beschikt over 8 functies (waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies). De oven is verder voorzien van de functie turbohitte en een braadspit en biedt de mogelijkheid om op vier kookniveaus uw gerechten te bereiden.

Onder de oven bevindt zich een opbergruimte - toegankelijk door middel van een klep - waar u uw roosters, bakplaten e.d. kunt opbergen. De Smeg B91GMXNL is voorzien van geforceerde mantelkoeling en mag zodoende strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.