Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Actie: Smeg keukenmachine cadeau

Artikel geplaatst op: 29-03-2023 | update datum: 29-03-2023
In samenwerking met Smeg Nederland biedt De Schouw Witgoed opnieuw een leuke voorjaars actie aan. Koop nu een actie product bij De Schouw Witgoed en ontvang een Smeg keukenmachine t.w.v. 349 euro cadeau! Profiteer snel want voor deze actie geldt op=op.

Dit cadeau is geldig zolang de actie online aangeboden wordt en de voorraad van zowel het product als de keukenmachine zelf aanwezig is.


Actie: Smeg keukenmachine cadeau


Hoe vraag ik de keukenmachine cadeau actie aan?

U hoeft hier zelf eigenlijk niet veel voor te doen. Bij het plaatsen van het actieartikel waar de cadeau actie op van toepassing is wordt deze automatisch toegevoegd in de winkelwagen. Zodra het apparaat bij u thuis geleverd worden (of in de winkel door u wordt opgehaald) ontvangt u ook direct de keukenmachine.

Meest gestelde vragen over deze SMEG cadeau actie:Hoe werkt deze cadeau actie?
Op een geselecteerd aantal producten (zie lijst onderaan deze pagina) geeft De Schouw Witgoed tijdelijk een Smeg keukenmachine ter waarde van 349 euro cadeau. (adviesprijs € 549,- in 2022)


Krijg ik deze keukenmachine ook als ik dit apparaat bij een andere winkel of website bestel?
Nee, deze actie is echt een eigen actie van De Schouw Witgoed en geldt dus alleen bij aankoop van dit product in de winkel in Bussum of online op de website van De Schouw Witgoed.


Wat zijn de voorwaarden van deze Smeg actie?
Actie voorwaarden
• Actie geldt alleen op de speciaal voor deze actie geselecteerde producten.

• Typenummer van het cadeau artikel is de Smeg SMF02SVEU .

• Actie geldt alleen bij aankoop van het apparaat online via de website; bij bestelling in onze winkel in Bussum of via telefoon/per e-mail.
• Actie is geldig zo lang de voorraad van het actie product / de voorraad van de Smeg keukenmachine aanwezig is.


Kan ik in plaats van de Smeg keukenmachine ook korting krijgen?
Ja, indien u geen gebruik wil maken van de actie met de Smeg keukenmachine kunnen wij u ook een extra korting op het actieproduct van 100,- euro aanbieden.


Ik wil de Smeg keukenmachine in een andere kleur, is dit ook mogelijk?
Nee, voor deze actie hebben we de keuze gemaakt voor de zilver metallic uitvoering omdat deze het beste te combineren is in vrijwel iedere keuken. Het is dus niet mogelijk een andere kleur te kiezen.

3 artikel(en)