Inductie fornuizen van 150 cm en breder met combi stoomoven

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Fornuis met combi-stoomoven

Vrijwel alle fornuizen in Nederland zijn uitgevoerd met een elektrische oven. Dit type oven biedt veel verschillende functies en is zodoende veelzijdig in gebruik. Het enige nadeel van een elektrische oven is de droge lucht in de oven.

De warmte van een gasoven bevat bijvoorbeeld een veel hogere luchtvochtigheid waardoor bereidingen van vlees, vis, brood e.d. veel malser bereid worden.

De oplossing hiervoor is een elektrische oven met toevoeging van stoom. Hierdoor combineert u de voordelen van beide ovens en voegt u daar ook nog eens de mogelijkheden van een stoomoven aan toe. Kortom, een zeer grote meerwaarde voor de echte kookliefhebber.

Koken op een inductie fornuis

Koken op inductie neemt de laatste jaren steeds verder toe. Naast het feit dat het snel en veilig is, biedt ook het het gemakkelijk schoonmaken een belangrijke rol. Indien er geen pan op de inductie zone geplaatst is, vindt er ook geen warmteoverdracht plaats. Natuurlijk wordt de glasplaat daarbij wel iets warm, maar als u de plan eraf haalt zal er geen actieve warmte meer overgedragen worden. Een inductie fornuis biedt zodoende een goed, veilig en zuinig alternatief ten opzichte van gas.