Rvs fornuizen van 110 cm breed met meerdere ovens
-
A/A
Stoves Sterling DX S1100 DF rvs€ 3.399,-
Bekijk voorraad info
110 cm breed
Gas
Elektrische oven
De Stoves Sterling S1100 DF Deluxe rvs is een 110 cm. breed fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit fornuis heeft een gaskookvlak met 7 branders met daaronder vier ruime ovens. Naast een sterke wokbrander van 4,0 kW beschikt het kookgedeelte over een sterkbrander van 3 kW, drie (...)
-
A
Falcon Infusion 110 gas€ 3.150,-
Bekijk voorraad info
110 cm breed
Gas
Elektrische oven
De Falcon Infusion 110 gas-elektro is een 110 cm. breed gasfornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal met drie verschillende soorten ovens; een grill- conventionele-, en heteluchtoven. Gas branders De kookplaat bovenop is een gaskookplaat met 6 branders, waarvan één wokbrander van 3.50 kW. (...)
-
A/A
Stoves Sterling DX S1100 Ei rvs€ 4.699,-
Bekijk voorraad info
110 cm breed
Inductie
Elektrische oven
De Stoves Sterling S1100 Ei Deluxe rvs is een strak vormgegeven inductie fornuis van 110 cm. breed. Dit fornuis heeft vijf inductie kookzones aan de bovenzijde met daaronder vier ovens. Deze ovens hebben allemaal een verschillende functie en zijn zodoende heel gericht inzetbaar. (...)
-
A/A
Belling Cookcentre 110 DFT prof.rvs€ 1.899,-
Op voorraad bij fabrikant
110 cm breed
Gas
Elektrische oven
De Belling Cookcentre 110 DFT prof.rvs is fornuis van 110 cm. breed, uitgevoerd met 7 branders, drie ovens en een opbergruimte. De Cookcentre 110 DFT prof.rvs heeft een strak design doordat hij volledig in het rvs is uitgevoerd. Van de zeven branders is er rechts van het midden een 4 kW (...)
Een fornuis met meerdere ovens
Twee ovens kunnen in specifieke gevallen praktisch zijn in gebruik. Houdt u er wel rekening mee dat u in de meest gevallen een meerfasen elektra aansluiting nodig heeft (uitzondering is het merk Lofra). Bij de juiste aansluiting is het mogelijk beide ovens tegelijkertijd te gebruiken. U bent dan flexibel in de bereiding van meerdere gerechten.Het is echter ook mogelijk de kleine of grote oven afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Zodoende kunt u - aan de hand van het gerecht en de benodigde bereiding - de juiste oven selecteren. Een kleine oven is immers sneller op temperatuur en zuiniger, terwijl u in een grote oven weer meerdere en grotere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden.