Falcon Elan fornuizen

Artikel geplaatst op: 04-05-2016
Binnen het assortiment Falcon fornuizen vormt de Elan serie een belangrijk onderdeel. Dit fornuis heeft een uitgesproken vormgeving en is mede daardoor het populairste fornuis in de landelijke keuken. De Elan is voorzien van speciaal ontworpen handvaten welke lijken op gedraaid staal. Tezamen met de bijpassende grote grepen en de facet in de deuren benadrukt dit de kenmerkende Elan stijl.

Het fornuis is verder van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het fornuis over drie ovens waaronder een specifieke grill oven linksboven. Daaronder is een multifunctionele oven geplaatst waarin de functies ontdooien, hetelucht oven, gratineren, onder en bovenwarmte aanwezig zijn. Tevens kunt u een paar van deze functies met elkaar combineren. De oven aan de rechter zijde is een hetelucht oven. Beide grote ovens kunnen door de goede warmteverdeling op de hetelucht stand op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten bereiden.

De Falcon Elan fornuizen hebben een specifiek design
De Falcon Elan fornuizen hebben een specifiek design


De Elan serie is leverbaar in verschillende uitvoeringen
Bij het samenstellen van het Elan fornuis heeft u diverse keuze mogelijkheden. Zo is het fornuis allereerst leverbaar in twee verschillende breedtematen: 90 en 110 cm. Na het bepalen van de breedte kunt u kiezen uit het kookgedeelte: gas, keramisch of inductie. Bij de gas uitvoering zijn de pandragers uitgevoerd in gietijzeren welke op prachtige wijze voorzien zijn van een emaille laag. Hierdoor wordt het unieke design nog verder versterkt.

Uiteindelijk heeft u daarmee u de gewenste specificaties van het Elan fornuis bepaald. Als laatste dient dan de kleur bepaald te worden. Naast de meest verkochte kleur zwart is de Falcon Elan ook leverbaar in Cranberry, Cream, Royal Pearl en Olive Green.

4 artikel(en)