4-pits gas fornuizen


1-28 of 73

1-28 of 73

Een 4-pits fornuis

Bij een fornuis welke uitgevoerd is met vier pitten wordt in de meeste keukens in Nederland gebruikt. Bij vier pitten heeft u de mogelijkheid om vlees of vis, groente en aardappelen of pasta tegelijkertijd te bereiden. Daarnaast houdt u nog een brander over voor een saus of een ander bij gerecht. Houdt u rekening met de verdeling van de pitten bij een 4-pits fornuis en de afstand tussen de verschillende pitten.

Koken op een gas fornuis

Een gas fornuis is nog steeds de meeste gekozen warmtebron. Naast het feit dat een gas fornuis een hoog maar ook een laag vermogen biedt, is direct regelbaar. Pas als de melk aan de kook is hoeft u het gas laag te draaien, terwijl dit bij keramisch al voor die tijd moet. Daarnaast is gas als warmtebron relatief goedkoop in gebruik.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1748 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5