Boretti como fornuizen


1-28 of 98

1-28 of 98

Een fornuis van Boretti

Een Boretti fornuis staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti fornuis een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti fornuis dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.


Boretti Como fornuizen

De Como fornuizen van Boretti is de breedste en meest succesvolle serie fornuizen van Boretti. Deze 60 en 70 cm. diepe fornuizen zijn leverbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen en afmetingen waardoor het fornuis bijna geheel naar wens kan worden opgebouwd. Denk daarbij niet alleen aan uiterlijke mogelijkheden zoals een strakke ovendeur, klassieke vormgeving, kleur of uitvoering van het beslag, maar ook aan de echte kookwensen. Zo is alleen de bovenzijde van het fornuis al leverbaar met gewoon gasbranders, gasbranders in combinatie met een fry-top bakplaat, keramisch of met inductie kookzones.

De oven(s)
De oven(s) daaronder kunnen uitgevoerd worden met elektrische of gasovens, waarbij de temperatuur tot maximaal 300 graden instelbaar is. Deze hoge maximale temperatuur is ideaal voor de bereiding van pizza, gratineren, intens bakken e.d. en is digitaal instelbaar via het display van de klok.

De Como serie beschikt verder over een XL branderafstand en heeft een handige opberglade onder de oven.


Algemene kenmerken van de Como serie

- Gas, Gas + Fry-top of inductie
- 60, 70, 80, 90, 100, 120 en 150 cm breed
- Professionele messing branders
- Losse robuuste pandragers
- XL-branderafstand (28 cm)
- Wokbrander van 4,3 W
- Enkele of dubbele oven
- 300 graden oven, ideaal voor verse pizza’s, gratineren en intens bakken
- Koele deur, driedubbele glaslaag
- Draaispit
- Opberglade
- Verkrijgbaar in 8 kleuren
- Verkrijgbaar in strak Panorama, klassiek Classico of Puro design

Klassieke Como fornuizen

De Linea Como fornuizen van Boretti zijn 70 cm. diep en beschikken mede daardoor over een unieke ruimte voor uw pannen. Deze serie fornuizen heeft een klassieke vormgeving welke naar wens versterkt kan worden door de keuze voor ovendeur, beslag, kleur e.d. Naast de keuze in design kunt u eveneens kiezen voor gas, keramisch of inductie kookvlak, elektrisch of gasoven, frytop, coupe-de-fue etc. Kortom, een zeer veelzijdige serie welke geheel naar wens kan worden samengesteld.

Gemaakt voor de echte kookliefhebber
Naast het fraaie design biedt de Como serie ook op het gebied van koken interessante mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de Dual Fuel wokbrander. Bij deze speciale wokbrander is de binnenste en buitenste ring apart van elkaar te bedienen. Daardoor kan deze brander op een zeer hoog vermogen van 5,0 kW wokken, maar ook op een zeer laag vermogen (bij ontsteking van alleen de binnenste ring) sudderen. Zeer praktisch !

De Como serie beschikt verder over een ruime oven(s) welke instelbaar zijn tot 300 graden. De ovens zijn zeer snel op temperatuur (grote oven in 9 minuten al op 180 graden dankzij de QuickStart functie) en hebben een draaispit / braadspit. Praktisch verder is de handige opbergruimte onder de oven waar bakplaten en roosters in opgeruimd kunnen worden.


Algemene kenmerken van de Linea Como

- Gas, Gas + Fry-top of inductie
- 70, 91,1, 100, 121,6 en 151,6 cm breed
- Professionele messing branders
- Losse robuuste pandragers
- XL-branderafstand (28 cm)
- Dual Fuel Wokbrander van 5,0 kW
- Vangschaal uit één geheel
- 300 graden oven, ideaal voor verse pizza’s, gratineren en intens bakken
- Inclusief Braadthermometer
- Zelfreinigende ovenwanden
- Koele deur, driedubbele glaslaag
- Draaispit
- Opberglade onder de oven
- Verkrijgbaar in 6 kleuren
- Verkrijgbaar in strak Panorama, klassiek Classico of Epoca design