Antraciet of crème fornuis


1-28 of 113

1-28 of 113

Een fornuis in de kleur antraciet

Een antraciet fornuis is niet alleen heel fraai, maar ook nog een praktische kleur. U heeft namelijk geen last van vingervlekken / vingerafdrukken op een antraciet fornuis. Daarnaast is de kleur antraciet goed te combineren in zowel moderne als landelijk / klassieke keukens.

Combinatie van antraciet fornuis met andere keukenapparaten

De kleur antraciet combineert goed met roestvrijstaal en kan zodoende fraai gecombineerd worden. Indien u antraciet wil combineren met andere antraciete keukenapparaten, dan is het belangrijk deze van hetzelfde merk te nemen. De kleur antraciet kan per merk verschillen, waardoor combinatie met een ander merk vaak tot kleurverschil leidt.

Een fornuis in de kleur crème

Een crème kleurige fornuis behoort tot de top 3 van de meest verkochte kleuren. Zowel in een klassieke als moderne keuken is een crème fornuis perfect te combineren, mede vanwege de rustige uitstraling van deze kleur zelf.

Beperkt aanbod in de kleur crème

Ondanks het feit dat er steeds meer keukenapparaten in kleuren uitgevoerd worden, is het actuele assortiment in de kleur crème nog beperkt. Onlangs is er wel een serie klein huishoudelijke apparaten in de kleur crème uitgebracht welke over een kenmerkend retro jaren 50 design beschikken.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1728 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5