Falcon

Falcon Elan 110 gas-elektro fornuis

Korte beschrijving

De Falcon Elan 110 gas-elektro is een 110 cm. breed gasfornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis is uitgevoerd met drie ovens en een opberglade en heeft een kookgedeelte met zes gasbranders.
Lees verder

6-pits gas fornuis

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Bekijk specificaties
De Falcon Elan 110 gas-elektro is een 110 cm. breed gasfornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis is uitgevoerd met drie ovens en een opberglade en heeft een kookgedeelte met zes gasbranders.

Beschrijving

De Falcon Elan 110 gas-elektro is een 110 cm. breed gasfornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis is uitgevoerd met drie ovens en een opberglade en heeft een kookgedeelte met zes gasbranders.

Kenmerkend voor dit fornuis zijn de grote knoppen en de bijzonder fraai vormgegeven grepen. Tesamen met de belijning van de deuren geeft dit de Elan 110 een fraaie typische Engelse vormgeving.

Kookgedeelte
De bovenzijde van het fornuis is uitgevoerd met 6 branders, waaronder 2 wokbranders van 3,65 kW. Alle branders worden automatisch ontstoken bij het opendraaien van de knoppen. Daarnaast beschikken de branders over een thermokoppel vlambeveiliging. Indien de vlam tijdens het koken uitwaait, dan zal het gas automatisch afgesloten worden. Op de branders liggen vier gietijzeren pandragers welke zorgen voor een stabiele ondergrond voor uw pannen.

Keuze uit verschillende ovens
De Elan 110 heeft meerdere ovens. Naast een kleine grill oven linksboven beschikt dit fornuis over een multifunctionele oven linksonder en een normale hetelucht oven rechtsboven.

Beide grote ovens beschikken over een zuinig energieklasse A label en zijn voorzien van 2 roosters. Met de hetelucht stand is het hierbij mogelijk om op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten te bereiden.

Bij de juiste elektrische aansluiting is het verder mogelijk om twee ovens tegelijkertijd te gebruiken.

Opberglade
Rechtsonder bevindt zich een handige opberglade.

Plaatsing
Door de geforceerde mantelkoeling kan ook dit Falcon fornuis - net als alle andere Falcons - strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden. De opstaande rand aan de achterzijde is optioneel en hoeft dus niet perse geplaatst te worden.


Productinfo van fabrikant

Falcon Elan 110 gas-elektro fornuis

Kookgedeelte:
- 1 kleine brander van 1,0 kW
- 2 normaal branders van 1,7 kW
- 1 sterkbrander van 3,0 kW
- 2 wokbranders van 3,65 kW
- automatische vonkontsteking in de knoppen
- thermokoppel vlambeveiliging
- gietijzeren pannendragers

Oven linksboven:
- Grill oven
- Soepel uitschuifbare Glide-out grill

Oven linksonder:
- Multifunctionele oven met de functies ontdooien, hetelucht, hetelucht-grill, combinatie, traditionele/conventionele oven (kookelementen boven en onder), boven element en onder element.
- Inhoud oven links: 69 liter
- Energieklasse oven links: A

Oven rechtsboven:
- Hetelucht oven
- Inhoud oven: 67 liter
- Energieklasse oven rechts: A
- Uitgevoerd met dichte deur

Rechtsonder:
- Opberglade

Afmetingen:
- Breedte: 1100 mm.
- Diepte: 600 mm.
- Totale hoogte (incl. bovenblad): 900 - 925 mm. (instelbaar m.b.t. poten)

Aansluitwaarde elektrisch: 7,4 kW

Specificaties

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Falcon
Soort
fornuis
Kleur
In meerdere kleuren
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
69 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Hetelucht convex-element
Inhoud tweede oven
67 liter
Locatie gas aansluting
Rechts boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om dit fornuis om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.

Garantie

Bij de aankoop van de FALCON fornuis Elan 110 gas-elektro ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, het arbeidsloon als voor de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen storingen voortkomend uit fouten in gebruik en/of kunststof onderdelen vallen buiten deze garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service en reparatie dienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met Falcon Nederland.
Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van Falcon Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal er telefonisch contact met u opgenomen worden waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Contactgegevens Falcon Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met Falcon Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl. Tevens is het mogelijk om de website van Falcon het service formulier in te vullen.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc