Warmtepomp drogers van Samsung: zeer zuinig, stil en fraai

SAMSUNG heeft onlangs het assortiment wasdrogers uitgebreid met de energiezuinige warmtepompdrogers. Deze drogers zijn voorzien van een energieklasse A-50% label. Daar waar merken als AEG, Miele, Bosch, Siemens en ASKO ze al lange tijd voorgegaan zijn sluit nu ook SAMSUNG aan. Maar dan wel met een bijzonder fraai design, goed gespecificeerd en goed geprijsd. Kortom Samsung doet opnieuw van zich horen.

Warmtepompdrogers van SAMSUNG: zeer zuinig, stil en fraai
De nieuwe Samsung warmtepompdrogers. Hier afgebeeld de DV80F5E5HGW met white crystal door


Vier verschillende modellen

SAMSUNG heeft de line up van het assortiment wasdrogers volledig afgestemd op de wasmachines. Zo kunt u desgewenst ook perfect combineren. Voor alle modellen geldt dat SAMSUNG een A-50% label heeft weten te bereiken waarbij deze drogers - ten opzichte van een oude droger - ongeveer 75-100 euro per jaar aan energie bespaart.

Het nieuwe assortiment warmtepompdrogers start met twee modellen met een vulgewicht van 7 kg, beide uitgevoerd met 9 programma's. De DV70F5E0HGW is uitgevoerd met een normale white door, terwijl de DV70F5E2HGW een white crystal deur heeft en daarbij perfect gecombineerd kan worden met het CrystalGloss design van de samsung wasmachines.

De twee modellen erboven zijn beide voorzien van een 8 kg. vulgewicht, 11 programma's en binnenverlichting. De DV80F5E4HGW is uitgevoerd met een silver crystal door, terwijl de Samsung DV80F5E5HGW een white crystal door heeft. Beide zijn door middel van het meegeleverde condensafvoersysteem aan te sluiten op het riool.

Het topmodel is de Samsung DV90F5E6HGGW. Deze 9 kg. droger is voorzien van een chrome door en beschikt eveneens over 11 programma's, binnen verlichting, een filter clean alarm en uitgestelde starttijd. Zeer laag geluidsniveau van slechts 65 db.

4 artikel(en)