Warmtepomp drogers met 7 kg vulgewicht en zuinig A+ label


3 artikel(en)

Een 7 kg warmtepomp droger

Een 7 kg warmtepomp droger heeft een ruime inhoud voor uw wasgoed. Hierdoor kunt u meer wasgoed in de trommel doen. Daarnaast kreukt u wasgoed minder in een 7 kg warmtepomp droger doordat het wasgoed - bij een minder zware belading - meer ruimte heeft.

Zuinige warmtepomp drogers met energieklasse A+ label

Bij aanschaf van een nieuwe warmtepomp droger vormt het energieverbruik een steeds belangrijker aandachtspunt. Drogers behoren in het huishouden tot de grootste verbruikers van stroom waardoor een warmtepomp droger met energieklasse A+ label niet alleen goed is voor het milieu, maar tevens voor uw portemonnee.

Zuinige warmtepompdroger

Door de ontwikkeling en verbeteringen van warmtepompdrogers is het energieverbruik bij drogers de laatste jaren aanzienlijk verminderd. Momenteel is dit energiezuinige type leverbaar met energieklasse A+, A++ en zelfs met energieklasse A+++ label. Ondanks het feit dat er dus nog zuinigere modellen zijn, behaald u met een energieklasse A+ droger al een aanzienlijke besparing ten opzichte van uw oude wasdroger.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1721 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5