Warmtepomp droger met aller zuinigste A+++ of zuinig A+ label


26 artikel(en)

26 artikel(en)

De aller zuinigste warmtepomp drogers met energieklasse A+++ label

Misschien wel de meest eenvoudige manier van energiebesparing is de aanschaf van een zuinige droger. Wasdrogers behoren tot de grootste stroomverbruikers in huis, maar door vernieuwde technieken is ook op dit vlak een passende oplossing ontwikkeld. Daarbij is een laag energieverbruik is niet alleen goed voor , maar ook nog eens goed voor het milieu.

Iets duurder in aanschaf

De aanschaf van een warmtepomp droger met aller zuinigste A+++ label mag in eerste instantie dan duurder zijn ten opzichte van een normale droger, op lange termijn zal dit zeker een interessante investering zijn. Met het oog op de toekomst is verwachting dat dit type droger de standaard zal worden waardoor het aanbod in verschillende prijsklassen vergroot zal worden.

Wasmachine en warmtepomp droger op één groep laten draaien

Bijkomend voordeel van deze droger met warmtepomptechniek is de mogelijkheid om de droger gelijktijdig met de wasmachine te laten draaien. Dit kan - door de lagere aansluitwaarde van deze droger - gewoon op één standaard 230 Volt aansluiting. Indien gewenst kunt u de aansluitwaarde van de warmtepompdroger optellen bij de aansluitwaarde van uw wasmachine. Indien deze onder de voorgeschreven 3600 Watt blijven kunt u beide apparaten op één groep aansluiten.

Zuinige warmtepomp drogers met energieklasse A+ label

Bij aanschaf van een nieuwe warmtepomp droger vormt het energieverbruik een steeds belangrijker aandachtspunt. Drogers behoren in het huishouden tot de grootste verbruikers van stroom waardoor een warmtepomp droger met energieklasse A+ label niet alleen goed is voor het milieu, maar tevens voor uw portemonnee.

Zuinige warmtepompdroger

Door de ontwikkeling en verbeteringen van warmtepompdrogers is het energieverbruik bij drogers de laatste jaren aanzienlijk verminderd. Momenteel is dit energiezuinige type leverbaar met energieklasse A+, A++ en zelfs met energieklasse A+++ label. Ondanks het feit dat er dus nog zuinigere modellen zijn, behaald u met een energieklasse A+ droger al een aanzienlijke besparing ten opzichte van uw oude wasdroger.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1719 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5