Inbouwen droger

Een wasdroger kan ook perfecte geïntegreerd / ingebouwd worden in een keuken. Natuurlijk is het mogelijk om hiervoor een vrijstaande droger onder het aanrecht te plaatsen, maar fraaier is een originele inbouw droger te gebruiken. Deze kunt u volledig integreren in de keuken en voorzien van een meubel paneel deur zodat deze gelijk is aan de rest van de kasten.

De Schouw Witgoed heeft de mogelijkheid om deze inbouw droger ook voor u te plaatsen in uw keuken.

Hierbij worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
Bij het inbouwen zijn de volgende werkzaamheden niet inbegrepen:
Meerwerk m.b.t. bovenstaande zal op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden. Deze optie is zowel in Nederland als in Belgi├ź (alleen Nederlandstalig-gedeelte) beschikbaar.

Maattekening

Bij elke inbouw droger staat een maattekening afgebeeld. Voor aankoop dit u aan de hand van de maattekening te controleren of het product ook daadwerkelijk in de door u gewenste plaats ingebouwd kan worden.

Neem bij twijfel of voor advies contact met ons op!

Hoe werkt het

Bij elke inbouw apparaat vind u de mogelijkheid om te kiezen voor 'Inbouwen droger' als extra service. Als u dit heeft aangevinkt zal de monteur - na binnenkomst van het apparaat - telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor het inbouwen van de droger.