Boretti

Boretti MBR96RB fornuis

Korte beschrijving

De Boretti MBR96RB is een gas fornuis voorzien van 6 branders. Dit fornuis is uitgevoerd in de kleur rood met roestvrijstaal beslag, heeft een draaispit / braadspit, heldere binnenverlichting en een zuinig energieklasse A label.
Lees verder

6-pits gas fornuis rood

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Bekijk specificaties

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Boretti kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

Overzicht levertijd

Verwachting: 4-6 weken
Lange levertijd i.v.m. productie op bestelling.
Exacte levertijd op aanvraag.
Bel 035-6918115 of mail ons

   

De Boretti MBR96RB is een gas fornuis voorzien van 6 branders. Dit fornuis is uitgevoerd in de kleur rood met roestvrijstaal beslag, heeft een draaispit / braadspit, heldere binnenverlichting en een zuinig energieklasse A label.

Beschrijving

De Boretti MBR96RB is een gas fornuis voorzien van 6 branders. Dit fornuis is uitgevoerd in de kleur rood met roestvrijstaal beslag, heeft een draaispit / braadspit, heldere binnenverlichting en een zuinig energieklasse A label.

De MBR96RB behoort tot de Majestic-serie, is 91,1 centimeter breed en beschikt over een multifunctionele elektrische oven. De oven heeft een inhoud van 89 liter. Praktisch zijn de diverse ovenfuncties zoals hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies. Standaard worden er 2 roosters en 1 vangschaal meegeleverd.

Praktische opbergruimte
Onder de oven bevindt zich een ruime opbergruimte toegankelijk d.m.v. een softclose opberglade. In deze ruimte kunt u de roosters, vangschalen en/of braadspit in opbergen.

DualFuel wokbrander
De Boretti MBR96RB beschikt over een Dual Fuel wokbrander. Bij deze brander zijn de binnenste en buitenste ring apart van elkaar te regelen. Daardoor kan deze brander als wokbrander gebruikt worden (bij ontsteking van beide ringen), maar ook als sudderbrander (bij ontsteking van binnenste ring). Daarnaast heeft een Dual Fuel wokbrander een vermogen van 5,0 kW, terwijl een normale wokbrander 4,3 kW vermogen heeft.

Alleen geschikt voor butaan / propaan gas
De Boretti MBR96RB is een speciaal model geschikt om aan te sluiten op butaan / propaan flessengas. Dit wordt soms in buitengebieden in Nederland, maar vaker nog in het buitenland toegepast. Dit type is dus niet geschikt om op aardgas aan te sluiten. Daarvoor heeft u hetzelfde typenummer, maar dan zonder de letters B(P) aan het eind nodig.

Plaatsing in de keuken
De Boretti MBR96RB is uitgevoerd met geforceerde mantelkoeling en kan zodoende strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland geplaatst worden. Houdt u bij plaatsing van deze fornuis rekening met de aansluitwaarde van 5,0 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd. U dient dit fornuis op 2 x 16 Amp. af te zekeren.


Belangrijkste Voordelen op een rij

  • Onder de oven bevindt zich een opberglade met softclose sluiting en uitstekende roleigenschappen. Een goede demping, ook als de lade krachtig wordt gesloten.
  • Praktisch is de braadthermometer welke standaard bij dit fornuis wodt meegeleverd. Deze is verbonden met de oven en meet de kerntemperatuur van uw gerecht. Deze kunt u vervolgens aflezen in het display. Zo bent u verzekerd van een goed bakresultaat.
  • De oven is instelbaar tot maximaal 300 graden. Dit is ideaal voor de bereiding van pizza, kort intens bakken en bijvoorbeeld gratineren. Deze is digitaal instelbaar, waarbij de temperatuur in het display wordt weergegeven.
  • Het kookvlak bij Boretti fornuizen is optimaal ingedeeld. Tussen de voorste en de achterste brander bevindt zich een afstand van 28 cm. Hierdoor is het mogelijk om twee grote pannen achter elkaar op het fornuis te plaatsen.
  • De branders zijn uitgevoerd in messing, met gietijzeren pandragers. Messing branders leveren door een aanzienlijk betere verbranding 25% meer rendement op. Dit zorgt er niet alleen voor dat u water sneller kookt, maar maakt het fornuis ook nog eens veel stiller.
  • Het kookgedeelte is uitgevoerd met gietijzeren pandragers. Deze zijn niet alleen sterk in kwaliteit, pannen e.d. staan er ook veel stabieler op. Omdat de pannendragers uit meerdere delen bestaan, zijn deze gemakkelijker te reinigen.
  • De ovendeur kan eenvoudig verwijderd worden, waardoor u deze gemakkelijker kunt schoonmaken.
  • Praktisch bij de MBR96RB is de QuickStart voorverwarm functie, waardoor ovens veel sneller op temperatuur zijn. Zo kan een 90 cm. brede oven in slechts 9 minuten op 180 graden gebracht worden.Productinfo van fabrikant


- Breedte: 91.1cm.
- Collectie: Majestic
- Type ovenruit: Classico
- Beslag: roestvrijstaal

Kookgedeelte:
- Soort kookgedeelte: gas
- Frytop bakplaat: nee
- Dual Fuel wokbrander: nee
- Wokbranders: 1 x DualFuel 5,0 kW
- Wokbranders: 1 x 4,3 kW
- Normaal branders: 3 x 2,60 kW
- Kleine brander: 1 x 1,80 kW
- Aantal branders/zones: 6

Oven(s):
- Soort oven: elektrisch
- Aantal oven(s): 1
- Binnenverlichting: ja
- Braadthermometer: ja

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775004581
Productcode fabrikant
MBR-96 RB
Merk
Boretti
Soort
fornuis
Kleur
Rood
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Ovenfuncties
Inhoud
89 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Locatie gas aansluting
Links onder (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
5,00
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geinstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van dit fornuis besteld worden. Mocht
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.
Buitenmaten ( h x b x d )
915 x 911 x 700 mm.
Afstand tussen voorste en achterste brander
28 cm.

Garantie

Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis rood MBR96RB. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc