Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BPOP75ZWGL

inbouw oven zwart

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BPOP75ZWGL is een 75 cm. brede inbouw oven uitgevoerd met zwart glazen front. Dit 'Amerikaanse' model beschikt over een tiptoets bediening waarmee u 14 verschillende ovenfuncties in kunt stellen. Praktisch hierbij is dat de keuze wordt weergegeven in uw display.

De oven beschikt verder over een inhoud van 123 liter en heeft een energieklasse A label.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BPOP75ZWGL inbouw oven
Multifunctioneel
Zwart
Zelfreinigende pyrolyse oven- Zwart glas
- Tiptoets bediening
- 14 functies o.a. hetelucht/grill/onder- en bovenwarmte
- Bakplaten / rooster met telescopische geleiders
- Mantelkoeling
- Energieklasse A
- Aansluitwaarde 3,7 kW
- Inhoud oven 123 liter
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker
- Voor inbouw in hoge kast

Specificaties

Kleur
Zwart
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud binnenruimte (liters)
123,00
EAN
8715775122223
Merk
Boretti
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
707 x 754 x 590 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
707 x 754 x 590 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI oven pyrolyse inbouw BPOP75ZWGL. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag