Boretti AKP1505IX afzuigkap

wand model, rvs

Belangrijke kenmerken

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
150,00
Energieklasse
Energieklasse B
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti AKP1505IX is een 150 cm. brede afzuigkap, uitgevoerd in het roestvrijstaal. De AKP1505IX is een wandafzuigkap, met schuine voorkant, dus een schouwmodel. De afzuigkap is voorzien van LED-verlichting, zodat u altijd helder zicht heeft op uw kookplaat.

De afzuigkap heeft een maximaal vermogen van 820 m3/u, in te stellen in vier verschillende standen. Erg handig aan de AKP1505IX: de naloopstand. Met de naloopstand kunt u voor tien minuten of een uur de afzuigkap zachtjes laten draaien om de laatste dampen ook weg te krijgen.

Ten slotte erg handig aan de afzuigkap: deze wordt geleverd met een afstandsbediening! Zo hoeft u niet meer op uw tenen te staan of u uit te rekken, en als u vergeten bent de afzuigkap uit te doen, kunt u deze gewoon vanaf de keukentafel uitschakelen. Ideaal!

Info van fabrikant

Boretti afzuigkap AKP1505IX

- Filtertype: Stainless Steel
- Model: Wall Model
- Vermogen: 820m³/u
- Geluid (Db): max. 20dB
- Afmetingen: 150cm
- Verlichting: LED - 2 x 2,4W
- Afvoer: min. ø 150mm
- Aansluitwaarde: 0,150kW
- Energieklasse: B
- Naloopstand: ja

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
150,00
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775129420
Merk
Boretti
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850-1350 x 1500 x 550 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI afzuigkap wand rvs AKP1505IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag