Aga

Aga Four Two fornuis

Korte beschrijving

60 cm. breed fornuis uitgevoerd in het klassiek landelijk design en leverbaar in diverse kleuren. Deze fraaie AGA Four-Two beschikt over vier pitten met daaronder een dubbele oven.
Lees verder

4-pits gas fornuis

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,6 kW
Bekijk specificaties
60 cm. breed fornuis uitgevoerd in het klassiek landelijk design en leverbaar in diverse kleuren. Deze fraaie AGA Four-Two beschikt over vier pitten met daaronder een dubbele oven.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

60 cm. breed fornuis uitgevoerd in het klassiek landelijk design en leverbaar in diverse kleuren. Deze fraaie AGA Four-Two beschikt over vier pitten met daaronder een dubbele oven.


Gaskookplaat
De AGA Four-Two is uitgerust met vier gaspitten, waaronder een ultrasnelle wokbrander met een regelbaar vermogen van 1kW tot 4,5kW. Het fornuis beschikt tevens over twee snelle branders van 3 kW en een halfsnelle brander van 1,75 kW. De Four-Two is voorzien van het nieuwste elektronische ontstekingssysteem voor de branders; de vlambeveiliging sluit de gastoevoer automatisch af als de vlam onverwacht uitgaat. '

Een conventionele oven met keramische grill
De bovenste oven is een combinatie van een conventionele oven en een keramische grill. De grill kunt u op twee manieren instellen: als u grotere porties wilt bereiden, gebruikt u de volle breedte van de grill; als u snel een biefstukje wilt grillen, gebruikt u alleen het middendeel.

Een programmeerbare heteluchtoven Met de digitale timer stelt u de begin- en eindtijd voor de heteluchtoven tot op de seconde nauwkeurig in. De oven schakelt dan op het door u gewenste tijdstip in en uit, zodat uw ovenschotel klaar kan zijn op het moment dat u thuis komt. De AGA Four-Two heeft het eten onder controle!


Productinfo van fabrikant

AGA Four-Two fornuis
60 cm. breed
Leverbaar in diverse kleuren
Gas kookplaat4 branders:
- 1 Wokbrander 4,5 kW
- 2 Branders 3 kW
- 1 Brander 1,75 kW
- Grill 2,25 kW
- Vonkontsteking
- Gietijzeren pannendragers
- Thermokoppelbeveiliging

Conventionele oven:
- Inhoud: 33,4 liter
- Ingebouwde grill
- 70 - 230 C
- 2,2 kW

Heteluchtoven:
- Inhoud: 32 liter
- 70 - 230 C
- 2 kW

Technische gegevens:
- Oven boven (hxbxd): 255 x 320 x 460 mm
- Oven beneden (hxbxd): 250 x 320 x 400 mm
- Afmeting fornuis (hxbxd): 910 x 595 x 620 mm
- Aansluitwaarde: 12,25 kW
- Voeding: 380V perilex 16 Amp of 2 x 220V perilex 16 Amp

Specificaties

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,6 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Aga
Soort
fornuis
Kleur
In meerdere kleuren
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
33,4 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Inhoud tweede oven
32 liter
Locatie gas aansluting
Rechts boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
6,50
Gebruik buiten Nederland
Standaard is dit fornuis geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.
Buitenmaten ( h x b x d )
910 x 595 x 620 mm.

Garantie

Bij de aankoop van de AGA fornuis FOUR-TWO ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, arbeidsloon als wel de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen kunststof onderdelen en storingen voortkomend uit fouten in gebruik vallen buiten deze garantie regeling.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service- en reparatiedienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met AGA Nederland. Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van AGA Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal telefonisch contact met u worden opgenomen, waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Online service formulier
Mocht u uw storing digitaal willen doorgeven dan is het ook mogelijk onderstaand formulier op de website van DeNardi BV in te vullen. DeNardi is importeur van AGA in Nederland en zodoende verantwoordelijk voor de afhandeling van uw servicevraagstuk.
Online service formulier voor storingen aan AGA keukenapparatuur
Contactgegevens AGA Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met AGA Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc