Nieuwe NOVY afzuigkappen op de MOW 2013

NOVY introduceerde op de MOW in Duitsland diverse noviteiten welke in het najaar van 2013 en voorjaar 2014 op de markt verschijnen. Zo komen er op het gebied van inbouw- en plafond unit afzuigkappen een nieuwe serie met LED verlichting en inTouch bediening (bediening van de afzuigkap via de tiptoets bediening op de novy inductie kookplaat).Alternatief op de vlakscherm

Een bijzondere praktische introductie betrof ook de nieuwe Novy afzuigkap Fusion inbouw unit. Een fraaie oplossing van een inbouw unit welke als 'vlakscherm' dienst kan doen. De glasplaat is naar voren toe uit te klappen waardoor een groter afzuigbereik ontstaat. Op deze wijze kunt u een veel fraaiere inbouw unit plaatsen op de plek waar u normaliter een vlakscherm afzuigkap zou moeten plaatsen. De afzuigkap beschikt over een tiptoets bediening welke geplaatst is op de glasplaat en dus bij het openklappen op een zeer praktische plaats te bedienen is.

Schuine design afzuigkap met zwart glas

Tevens toegevoegd aan het assortiment is een zwart glazen afzuigkap uitgevoerd in een schuin 'anti hoofd stoot' wandmodel. Deze nieuwe afzuigkap heeft een zeer laag geluidsniveau, beschikt over een hoge afzuigcapaciteit en is eveneens voorzien van de nieuwe Touch Control bediening. Kortom een kwalitatief hoogwaardige afzuigkap welke niet misstaat in de moderne keuken.

Nieuwe schuine NOVY afzuigkap zwart geintroduceerd op de MOW 2013 in Duitsland
Nieuwe schuine NOVY afzuigkap zwart geintroduceerd op de MOW 2013 in Duitsland


Laatste nieuws: nieuwe lijn betaalbare inbouwunit en vlakscherm afzuigkappen

Als laatste item werd de komst van een nieuwe lijn inbouw units en vlakscherm afzuigkappen geproduceerd, welke een prijspunt onder de 500 euro gaan krijgen. Hoogwaardige kwaliteit afzuigkappen welke in een betaalbaar segment op de markt gebracht worden. Maar voorzien van een volledig roestvrijstalen behuizing, halogeen verlichting en het hoge rendement welke u van een Novy afzuigkap mag verwachten. Een toevoeging aan het assortiment welke in deze tijden zeer welkom.

1-28 of 100