Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Gratis monoblock recirculatie startersset bij uw Novy afzuigkap

Artikel geplaatst op: 30-08-2023 | update datum: 30-08-2023
Bespaar energie en kosten met deze NOVY recirculatie actie. Een zeer hoogwaardige oplossing waardoor warme lucht 's winters niet meer weggezogen wordt uit uw keuken. Door gebruik te maken van de Monoblock recirculatie oplossing zorgt voor een zeer goede afzuiging, een goede verwerking van kooklucht en een optimaal klimaat in uw keuken. Handig, praktisch in plaatsing en ook nog een sterk besparend op uw energierekening.

Wat waarom zou u in de winter uw keuken verwarmen en vervolgens de lucht via de afzuigkap naar buiten toe wegblazen? Dat is toch zeer zonde?

De monoblock oplossing van Novy heeft zijn waarde bewezen en biedt u voor 5 jaar lang een perfect recirculatie oplossing. Deze optie is in vrijwel iedere afzuigkap van NOVY te gebruiken en wordt nu tijdelijk als actie bij veel verschillende NOVY modellen gratis meegeleverd ! Dat is dus dubbel profiteren.

Deze actie is exclusief van De Schouw Witgoed. Bel of kom langs voor meer informatie of advies over de beste oplossing voor uw situatie

13 artikel(en)