Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Miele branders / ombouwset

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Branders en ombouwsets voor kookplaat of fornuis

Door gebruik of vermissing kan het voorkomen dat één of meerdere branders, branderkelken of branderdeksels vervangen dienen te worden. Deze verschillende onderdelen zijn los of in sets verkrijgbaar. Voor bestelling is het handig te noteren waar de brander zich op het kookgedeelte bevindt. Tevens dient u het typenummer / serienummer van het fornuis of kookplaat te noteren.

Ombouwsets bij gebruik van flessengas

Indien u van plan bent u kookplaat of butaan of propaangas aan te sluiten, dan dient u goed na te gaan of dit mogelijk is en/of er voor uw kookplaat of fornuis een ombouwset leverbaar is. Deze ombouwset bestaat uit verschillende sproeiers welke bij de gasbranders vervangen moeten worden. Wij adviseren u dit uit te laten voeren door een erkend installateur, aangezien de branders afgesteld moeten worden op het gebruikte gas. Een goede verbranding (combinatie van gas en zuurstof) dient hierbij ingeregeld te worden.