De Schouw Witgoed - keuken en inbouw apparatuurInbouwen vaatwasser / koelkast / oven / kookplaat  Inbouwen vaatwasser / koelkast / oven / kookplaat

Om service ook in heel Nederland en Belgie uit te kunnen voeren biedt SMEG keukens.nl u de mogelijkheid uw nieuwe inbouw vaatwasser, kookplaat, oven of koelkast voor een vaste meerprijs door een van onze monteurs te laten monteren.

Hierbij worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

 • Afkoppelen en uitbouwen van het bestaande apparaat
 • Monteren van het nieuwe apparaat
 • Bij een koelkast of vaatwasser: monteren van uw huidige keukenpaneel op het nieuwe apparaat
 • Aansluiten van het nieuwe apparaat op de bestaande - binnen bereik aanwezige - leidingen
 • Testen van het nieuwe apparaat
 • Afvoeren van oude apparaat en verpakkingsmateriaal
 • Geldig voor zowel Nederland als Belgie (Nederlandstalig-gedeelte)


Bij het inbouwen zijn de volgende werkzaamheden niet inbegrepen:

 • Het aan- of verleggen van water-, gas- en electriciteitsleidingen.
 • Aanpassingen aan keukenkasten of werkbladen
 • Buitensporige werkzaamheden bij het verwijderen van het oude apparaat


Meerwerk m.b.t. bovenstaande zal op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden.

 

 

Vermelde prijs voor het inbouwen is exclusief bezorgkosten

De bij de verschillende producten vermelde meerprijs voor inbouwen en installeren is exclusief de bezorgkosten. De bezorgkosten zijn reeds in het opgegeven bedrag verrekend. Vandaar dat voor het inbouwen van een oven slechts een meerprijs van 39.50 euro berekend wordt, terwijl dit voor een kookplaat 65 euro bedraagt. Dit heeft te maken met de bijbehorende bezorgkosten van eveneens 39.50 voor levering van de oven, terwijl de kookplaat voor slechts 12.50 euro verzonden wordt.

Aangezien bij het inbouwen voor alle producten (dus ook voor bovenstaand genoemde oven en kookplaat) de monteur dient te komen, vervalt de mogelijkheid om voordeliger te verzenden via TNT.

 

Voorwaarden bij het inbouwen van een vaatwasser  Belangrijk i.v.m. inbouw vaatwasser

Meet nauwkeurig de breedtemaat van uw keukenkast en controleer dit met de opgegeven maattekening.

Mocht de nieuwe vaatwasser niet passen en daardoor niet gemonteerd kunnen worden dan worden deze kosten aan u doorberekend. Neem daarom bij twijfel of voor advies contact met ons op!

 

Voorwaarden bij het inbouwen van een koelkast  Belangrijk i.v.m. inbouw koelkast

Bij de vervanging van de inbouwkoelkast zijn de hoogtematen bepalend. De breedtemaat hiervoor is bij een standaard keukenkast altijd goed (ong. 56-57 cm.)

Meet nauwkeurig de hoogte maat van uw keukenkast (dus NIET van uw huidige inbouwkoelkast maar echt van de kast) en controleer dit met de opgegeven maattekening. Mocht de nieuwe koelkast niet passen en daardoor niet gemonteerd kunnen worden dan worden deze kosten aan u doorberekend.

Neem daarom bij twijfel of voor advies contact met ons op!

 

Voorwaarden bij het inbouwen van een kookplaat  Belangrijk i.v.m. inbouw kookplaat

Bij de vervanging / plaatsing van de kookplaat is het gatmaat (de zogenaamde nismaat) in uw aanrechtblad de belangrijkste factor met betrekking tot de maatvoering. Bij alle vermelde producten op SMEG keukens.nl vind u een maattekening. Controleer aan de hand van deze tekening of uw huidige maten overeenkomen. Mocht de kookplaat niet passen en daardoor niet gemonteerd kunnen worden dan worden deze kosten aan u doorberekend. Daarnaast is het belangrijk om bij een keramische of inductie kookplaat de elektrische aansluiting te controleren.

Neem bij twijfel of voor advies contact met ons op!

LET OP: Inbouwen van de kookplaat is exclusief benodigd aansluitmateriaal.
Zorgt u er dus voor dat u de benodigde gasslang, perilex aansluitsnoer en dergelijke direct meebesteld in de voordelige aansluitpakketten!

 

Voorwaarden bij het inbouwen van een oven, combi-magnetron, stoomoven of oven met magnetron   Belangrijk i.v.m. inbouw oven, combi-magnetron, stoomoven of oven met magnetron

Wederom geldt ook bij de vervanging / plaatsing van de oven, combi-magnetron, stoomoven of oven met magnetron dat de gatmaat (de zogenaamde nismaat) in de belangrijkste factor met betrekking tot de maatvoering. Bij alle vermelde producten op SMEG keukens.nl vind u een maattekening. Controleer aan de hand van deze tekening of uw huidige maten overeenkomen. Mocht het apparaat niet passen en daardoor niet gemonteerd kunnen worden dan worden deze kosten aan u doorberekend. Mocht u kookplaat boven uw oven bevestigd zitten, controleer als laatste dan nog even of de bedieningsknoppen van de kookplaat toevallig niet op de oven zitten. In dit laatste geval heeft u namelijk een combinatie oven-kookplaat en dient - naast de oven - ook de kookplaat vervangen te worden.

Neem bij twijfel of voor advies contact met ons op!

 

Hoe werkt het

Bij elke inbouw vaatwasser of koelkast vindt u op het bestelformulier de mogelijkheid om te kiezen voor aflevering inclusief montage. Als u dit heeft aangevinkt zal de monteur - na binnenkomst van de vaatwasser - telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.