De Schouw Witgoed

Electrolux EHL6540FOK

inductie kookplaat
Electrolux
Steel een vraag over dit product

Zeer functionele inbouw kookplaat uitgevoerd met vier inductie kookzones. De Electrolux EHL6540FOK beschikt over slider bediening: raak de bediening aan en schuif direct naar de juiste stand. Snel, veilig en zeer eenvoudig. (lees verder)


Korte beschrijving Electrolux EHL6540FOK

Zeer functionele inbouw kookplaat uitgevoerd met vier inductie kookzones. De Electrolux EHL6540FOK beschikt over slider bediening: raak de bediening aan en schuif direct naar de juiste stand. Snel, veilig en zeer eenvoudig.

Praktisch verder is de flexibele indeling van de deze inductie kookplaat. U hoeft niet meer - zoals vroeger - uw pan binnen het weergeven rondje op de kookplaat te plaatsen, maar u kunt uw pan gewoon op iedere gewenste plaatst neerzetten, zolang de pan maar éénn van de vier gemarkeerde punten bedekt.

De EHL6540FOK is verder voorzien van een brugfunctie: u kunt twee zones tegelijkertijd aan elkaar koppelen waardoor u één grote kookzone overhoudt.
1 klanten geven de EHL6540FOK een gemiddelde beoordeling van 8.8 (maximaal mogelijke score 10).
 • Review van
  Beoordeling 8.8 / 10 (geplaatst op 07-02-15)

  Totaal
  Design / vormgeving / eenvoudig te installeren
  Gebruikersgemak (bediening)
  Prestaties
  Prijs / kwaliteitsverhouding


  Voor ons is dit de eerste inductiekookplaat - ik heb hiervoor decennia op gas gekookt.
  Om te beginnen: koken op inductie is niet te vergelijken met keramisch, halogeen of op een traditionele elektrische kookplaat. Het opwarmen is (met name met een pan met een kleine diameter) iets trager dan op gas, maar wat voor mij heel belangrijk is: als je "gas terugneemt" koelt de pan net zo snel af als op gas! Je hebt het kook- of bakproces dus perfect onder controle. Vlees snel dichtschroeien en dan op een matig "vuurtje" doorbakken is geen probleem, ook niet als je aan gas gewend bent.
  Wat echt een openbaring is voor iemand die z'n hele leven op gas gekookt heeft is het gemak van schoonmaken, en omdat de plaat zelf niet echt heet wordt, is het ook veel kindveiliger.

  De reden dat ik deze kookplaat koos is simpel: ik kan in één oogopslag, zonder knoppen te moeten bedienen, van elke pit zien hoe hoog 'ie staat.
  De vormgeving is doelmatig en fraai, en na enige maanden is er geen enkele sprake van uitwendige slijtage.

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik, een voormalig-gasverslaafde zelfbenoemde keukenprins, zeer tevreden ben; ik hoef niet meer "aan het gas".
  Hulde aan De Schouw voor de snelle en probleemloze levering.Plaats uw eigen review


Vragen over Electrolux EHL6540FOK

Nog geen vragen gesteld


Stel uw eigen vraag

Electrolux EHL6540FOK inductie kookplaat
60 cm breed
4 zones
Koppelbare zones- Inductie kookplaat
- Facet geslepen zijkanten
- DirectAccess Touch Control bediening

Zones:
- Linksvoor: inductie , 2300/3200W/180x210mm
- Linksachter: inductie , 2300/3200W/180x210mm
- Rechtsvoor: inductie , 2300/3200W/180x210mm
- Rechtsachter: inductie , 2300/3200W/180x210mm
- Automatische panherkenning
- Powerboosters op alle zones
- Stop&Go warmhoudfunctie

Functies:
- Vergrendelingstoets
- Kinderbeveiliging
- CountUp-timer
- Eco-timer

Eigenschappen:
- Timer per zone instelbaar
- Automatische kookduurbegrenzing
- 3-Schalige restwarmte-indicatie
- Akoestisch signaal met SoundOff optie
- Eenvoudige installatie dankzij snap-in systeem

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product:
(voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren)

Type nummer EHL6540FOK
EAN code 7332543164752
Merk Electrolux
Uitvoering Zwarte decorloze glasplaat
Breedte 60 cm
Aantal branders / zones 4-pits
Kenmerken Inductie met boost functie, Met standaard nis 56x49 cm, Zoneloze inductie, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra 7,4 kW (meerfasen aansluiting)
Installatie Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Op een Electrolux EHL6540FOK kookplaat ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.


Zelf oplossen van problemen
Voordat u uw storing aanmeld zijn er veel aspecten welke u zelf reeds kunt oplossen. Speciaal hiervoor heeft Electrolux per categorie een aantal praktische tips opgegeven. Mocht u het probleem hiermee op kunnen lossen dan voorkomt u wachttijd van de monteur. Tevens betreffen dit veelal oplossingen waar een gebruikersfout / installatiefout aan vooraf gaat: zaken welke over het algemeen buiten de garantie vallen.
Bekijk de tips om zelf uw storing op te lossen


Garantie voorwaarden
Om onduidelijkheden over de garantie te voorkomen heeft ELECTROLUX een duidelijk document opgemaakt met hier in de garantievoorwaarden vermeld. Hierin staat duidelijk weergegeven welke aspecten wel en welke niet onder garantie vallen.
ELECTROLUX garantievoorwaarden


Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115.

Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van ELECTROLUX Nederland en uw storing bespreken.

Afhankelijk van deze uitkomst, u woonplaats en de planning van de monteurs zal worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of de service dienst van Electrolux naar u toe zal komen. U zult hierover gebeld worden.


Contactgegevens ELECTROLUX service dienst:
Bij storingen kunt u desgewenst ook rechstreeks contact opnemen met ELECTROLUX service dienst bereikbaar onder telefoonnummer (0172) 468 468. Desgewenst is het ook mogelijk om online contact met hen op te nemen via het contact formulier

Maatvoering

Maattekening Electrolux EHL6540FOK